Koutsiklubi valmennuksen osaajille

Oletko sinä

Mentaalivalmentaja, NLP-valmentaja, Psyykkinen valmentaja, Life Coach,

Hyvinvointivalmentaja, Personal Trainer, Ravintovalmentaja... 

tai muu ennaltaehkäisevän ja positiivista kehitystä tukevan

valmennuksen osaaja?


Valmentajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Tule mukaan innostavaan porukkaamme!


Oletko uusi valmentaja tai alasi konkari, ja haluat tuoda ammattitaitosi paremmin asiakkaiden tietoon? Koutsiklubissa saat selkeät askeleet tuotteistukseen, markkinointiin, ajankäytön suunnitteluun, talouden hallintaan ja ammattitaitosi kehittämiseen. Innostavassa ja kannustavassa porukassa et jää yksin.


Koutsiklubin jäsenyyteen sisältyy

Oman menestyspolkusi askelmerkit

Koutsiklubissa autan sinua löytämään oikeat unelma-asiakkaasi, tuotteistamaan osaamisesi selkeästi ja menestymään valmentajana. Saat selkeät askeleet valmennustoiminnan aloittamiseen ja asiakaspohjan rakentamiseen: yli 14 tuntia workshoppeja lisämateriaaleineen, joilla rakennat valmennustoimintasi avainalueet kuntoon.

Oletko jo konkari alallasi, ja kaipaat uutta buustia bisneksen ja työsi kehittämiseen? Löydät uusia tapoja yhdistellä monipuolisia taitojasi houkutteleviksi paketeiksi ja saat uutta kipinää työskentelyysi. Saat ideoita asiakaspalvelusi ja markkinointisi kehittämiseen.

Kuukausittaiset livelähetykset

Kuukausittaisissa livelähetyksissä syvennytään kuukauden aiheeseen sekä tiedon että toiminnan kannalta, ja saat samalla toteutettua tehokkaan kehitystyön. Kuukauden teemoista julkaistaan myös miniverkkokursseja ja "Pikavoitot" -vinkkejä nopeisiin edistysaskeliin. Jäsenenä sinulla on pääsy livelähetysarkistoon, joka kattaa kaikki Koutsiklubin livetallenteet.

Ideanikkareiden kokoontumiset ja työnohjaussessiot

Ideanikkareiden kokoontumisissa keskitytään valmennustoiminnan ja tuotteistamisen kehittämiseen. Saat ratkaisuideoita ja vastauksia mieltäsi painaviin kysymyksiin. Työnohjaussessioissa pääset keskustelemaan valmennustyön sisällöistä luottamuksellisesti suljetussa ja kannustavassa ryhmässä. 

Mindset buustit ja 90pv inspiraatiopläjäykset

Kaipaatko välillä uusia näkökulmia, voimavaroja ja positiivista energiaa? Jokaisen kuun alkuun tarjoillaan mindset buusti johonkin tärkeään aiheeseen. Lisäksi 3kk välein voit osallistua 90 päivän suunnittelupajaan, jotta pysyt hyvässä vireessä ja fokuksessa omassa valmennustoiminnassasi.

Keskusteluryhmät ja valmennusvaihtarit

Klubin keskusteluryhmässä pääset tutustumaan muihin klubilaisiin ja ideoimaan yhdessä. Omaa instrumenttiasi pääset huoltamaan sujuvasti valmennusvaihtareilla. Kysy mitä vaan -foorumilla voit nimen mukaisesti kysyä mitä vaan, ja saada vastauksia & vertaistukea muilta klubilaisilta.

VIP-tapahtumat ja workshopit

Kehitä ammattitaitoasi valmentajana Koutsiklubin tapahtumissa ja -workshopeissa. Klubijäsenenä pääset aina mukaan edulliseen VIP-tarjoushintaan tai jopa maksutta!

Tervetuloa mukaan Koutsiklubiin!


Voit liittyä Koutsiklubiin kuukausi- tai vuosijäsenenä (vuosijäsenenä säästät 2kk:n jäsenmaksun). Koutsiklubin jäsenyyden hinta on 24,50€/kk tai 234€/vuosi.

Jos tilanteesi matkan varrella muuttuu, jäsenyyden voit katkaista haluamaasi ajankohtaan. Ja mikä parasta: kun liityt jäseneksi nyt, lukitset jäsenhintasi pysymään samalla tasolla niin kauan kuin olet jäsenenä.  

Kysymyksiä? Lue vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä >>

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Helmihetkiä yhteiseltä matkalta

"Pakko kyllä kehua ja kiittää Koutsiklubista, tosi mahtava juttu! Paljon uusia juttuja, vastauksia askarruttaviin kysymyksiin! "

"Pätevä ja asialleen omistautunut, aktiivinen ammattilainen. Olet oikea ihminen tekemässä työtä ihmisten parissa: osaat kuunnella, ottaa huomioon ja vaikutat erittäin tarkkanäköiseltä.”

"Kiitos tästä livestä, näistä on paljon apuja ja tukea näin aloittelevalle valmentajalle ja samalla myös kytkettäväksi omaan nykyiseen työkenttään."

"Sulla on aivan mielettömän selkeästi jäsennelty tämä info, silläkin tavalla helpompi omaksua ja sisäistää. Se oli minusta tässä aivan tosi hyvä.""

"Taattua Leena-laatua. Ja koska livelähetys tallennetaan, voi sen kuunnella kun aika itselle sopivin.

"En tiedä mikä johdatus minua viime vuonna toi kohti sinua, niin suuria asioita ja muutoksia tapahtui, että niiden käsittelystä en olisi ilman sinua selvinnyt. KIITOS! “

Usein kysyttyä

Liityin jäseneksi, miten saan salasanan ja pääsen kirjautumaan sisään?

Saat heti liittymisen jälkeen sähköpostiisi linkin salasanan asettamiseen. Tarkista myös roskapostikansiosi. HUOM! Salasanan vaihtamislinkki ei toimi oikein, ennen kuin salasana on asetettu tämän linkin kautta. Jos et löydä viestiä, laita sähköposti leena(a)koutsiklubi.fi ja asetan sinulle väliaikaisen salasanan, jolla pääset kirjautumaan.

Voinko liittyä jäseneksi, vaikka en ole tai aiokaan aloittaa valmennusyrittäjänä?

Tottakai! Pyrin huomioimaan Koutsiklubin sisällössä ja tarjonnassa valmennustyön monimuotoisuuden, ja kaikki koutsit ja koutsihenkiset ovat yhtälailla tervetulleita mukaan! Oli valmennus sitten päätyösi, sivutyösi, harrastus tai osa nykyistä päätoimeasi, Koutsiklubi tarjoaa inspiraatiota ja ideoita valmennustaitojesi ylläpitoon ja valmennustyösi kehittämiseen. Lisäksi saat mahdollisuuksia ja muistutuksia "instrumentin huoltoon" eli jokaiselle valmentajalle tärkeään hyvinvoinnista huolehtimiseen. Valmennusvaihtareista ja työnohjausryhmistä hyötyvät kaikki valmennusta työssään/harrastuksessaan soveltavat koutsit.

Jos liityn jäseneksi, mikä on irtisanomisaika?

Jäsenyys päättyy irtisanottaessa aina maksetun kauden loppuun. Kuukausijäsenyys on voimassa kuukauden kerrallaan ja jatkuu automaattisesti ellei sitä irtisanota ennen seuraavaa veloitusta. Vuosijäsenyys on lisäksi mahdollista irtisanoa 30pv sisällä liittymisestä, jolloin jäsenmaksu palautetaan. Tämän jälkeen vuosijäsenyys päättyy irtisanottaessa maksetun kauden loppuun.

Irtisanomisen voi tehdä koska tahansa itse omalla tilisivulla.

Mikä on VIP-listan ja jäsenyyden ero?

VIP-listalla olet mukana Koutsiklubin postituslistalla ja saat tiedon uusista blogeista, ilmaistuotteista ja tärkeimmistä uutisista. Lisäksi saat tiedon Koutsiklubin uusista tuotteista ja tapahtumista heti seuraavana jäsenien jälkeen.

Koutsiklubin jäsenenä pääset jäsensivuille, jossa on kaikki live-tapahtumatallenteet, työkirjat, verkkokurssit, keskustelut jne. Lisäksi pääset mukaan Koutsiklubin live-tapahtumiin ja ryhmiin. Jäsenet saavat myös aina ensimmäisenä tiedon uusista Koutsiklubin tuotteista ja tapahtumista sekä etuoikeuden varata pääsyn niihin jäsenhintaan.

Jos liittyy kuukausijäseneksi, voiko sen myöhemmin vaihtaa vuosijäsenyydeksi?

Kyllä voi (ja myös päin vastoin), ja voit tehdä muutoksen itse omalla tili sivullasi. Huomioithan, että muutos tapahtuu aina sen hetkisen hinnaston mukaisesti. Jos olet liittynyt mukaan perustajajäsenenä erityishintaan, ja haluat muuttaa jäsenyyden normaalihintojen ollessa jo voimassa, ilmoita toiveestasi leena(a)koutsiklubi.fi, niin saat henkilökohtaisen linkin muutoksen tekemiseen ja säilytät edullisemman jäsenyyshinnan jatkossakin.

Jos ei pääse mukaan live-tapahtumiin, saako niistä tallenteet?

Kyllä, tallenteet ovat katsottavissa jäsensivuilla muutaman tunnin sisällä tapahtuman päättymisestä.

 

Miten live-tapahtumiin osallistutaan?

Live-tapahtumiin pääsee mukaan suoraan jäsensivuilla, ihanan helppoa!

Lähtökohtaisesti kamerasi ja mikkisi ovat aina pois päältä kun saavut tapahtumahuoneeseen, ja voit hallita niiden käyttöä täysin itsenäisesti.

Jos live-tapahtumien yhteydessä on ongelmia, suosittelen säästämään hermojasi ja katsomaan tallenteen myöhemmin.

Minulla on kysyttävää jäsensivuston toiminnasta, miten saan apua / kuinka saan yhteyden Koutsikubiin?

Lähetä kysymyksesi sähköpostitse leena(a)koutsiklubi.fi. Jäsenien kysymykset ovat aina etusijalla ja pyrin vastaamaan viesteihin saman päivän aikana. Muina kuin arkipäivinä kannattaa varautua maksimissaan 48h vastausaikaan.

Leena Pakonen

Olen Mentaalivalmentaja ja valmentajien kouluttaja. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2011, ja tänä aikana valmentanut ja kouluttanut useilla paikkakunnilla sekä netissä.


Tuotteistuksen inspiroivasta ideoinnista, markkinoinnin koukeroista ja talouspuolen ihmeellisyyksistä on tullut tällä reissulla runsaasti erilaista kokemusta. Matkan varrella olen sparraillut aloittavia yrittäjiä oman taipaleensa alkuun. Aiempi urani talouspäällikkönä ja kauppatieteiden maisterin koulutus on tuonut monipuolista näkemystä myös yrittäjyyden kehittämiseen.


Koutsiklubi syntyi missiosta saada nostetta ennaltaehkäisevälle ja positiivista kehitystä tukevalle valmennustyölle. Valmentajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Koutsiklubin avulla haluan auttaa osaajat ja asiakkaat löytämään toisensa helpommin.


Samalla voimme yhdessä luoda innostavan ja samanhenkisen porukan kannustamaan toisiamme yrittäjäarjen haasteissa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

PYSY MUKANA MENOSSA

Koutsiklubin blogin uusimmat:

>
X