Käyttö- ja sopimusehdot - Koutsiklubi

Käyttö- ja sopimusehdot

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt nämä käyttö- ja sopimusehdot. Mikäli et hyväksy käyttö- ja sopimusehtoja, älä käytä sivustoa.

 

Koutsiklubi

Koutsiklubi / Intravia Valmennus Oy ly 2375378-5 (jäljempänä yritys) myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden käyttöehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Yhteystiedot

Koutsiklubi / Intravia Valmennus Oy

Itsenäisyydenkatu 40 B 54, 28130 Pori

email: leena(a)koutsiklubi.fi

puhelin: 0401575275

 

Jäseneksi liittyminen

Koutsiklubin jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenyyslomake. Vaadittavia tietoja ovat nimi, käyttäjätunnus, osoite ja mahdollinen yritys. Valittavana on kuukausi- tai vuosijäsenyys. Kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja rekisteri- ja tietosuojaselosteen mukaisesti.

Jäsenyys ja sivuston käyttöoikeus on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää tai jakaa.

 

Jäsenyyden maksaminen

Maksupalveluna toimii Stripe-maksunvälityspalvelu. Jäsenlomakkeella ilmoitetaan debit- tai credit-kortin tiedot, jotka tallentuvat ainoastaan Stripe-maksunvälityspalveluun. Stripe lähettää maksukuitin jäsenmaksusta ilmoitettuun sähköpostiin. 

Jäsenyys astuu voimaan heti.  Yritys lähettää sähköpostitse vahvistuksen jäsenyydestä ja sen maksutavasta sekä kirjautumistiedot salasanan asettamiseen. Mikäli huomaat vahvistetuissa jäsenyystiedoissasi virheen, sinun vastuullasi on ilmoittaa siitä viipymättä yritykselle.

Yritys lähettää sähköpostitse erillisen kirjanpitokelpoisen maksukuitin jäsenmaksusta 48h kuluessa maksun rekisteröitymisestä Stripe-maksunvälityspalveluun.

 

Jäsenyyden voimassaolo ja irtisanominen

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja maksut veloitetaan automaattisesti laskutusjakson vaihtuessa ilmoittamaltasi maksutavalta.

Kuukausijäsenyyden voi irtisanoa omalla tilisivulla koska tahansa. Jäsenyys päättyy silloin maksetun laskutuskauden loppuun.

Vuosijäsenyydessä tarjoamme 30pv peruutusoikeuden, jolloin jäsenyyden voi perua 30pv kuluessa jäsenyyden alkamisesta ja jäsenhinta palautetaan kokonaisuudessaan. Myös vuosijäsenyyden voi irtisanoa omalla tilisivulla koska tahansa. Jäsenyys päättyy silloin maksetun laskutuskauden loppuun.

 

Jäsenyyskauden muuttaminen

Jäsenyyskauden voi koska tahansa muuttaa kuukausijäsenyydestä vuosijäsenyydeksi tai päin vastoin. Muutos toteutuu maksetun laskutuskauden lopussa. Muutos astuu voimaan sen hetkisellä yleisesti tarjotulla jäsenyyshinnalla.

 

Materiaalin käyttöoikeudet

Jäsenyys tarjoa lisenssin sivuston materiaalin käyttöön. Kaikki immateriaalioikeudet materiaaliin säilyvät yrityksellä tai materiaalin tuottaneella yhteistyökumppanilla. Sisältöä ei saa kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, lähettää, jakaa, levittää, käyttää julkisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin tai ladata, ellei yritys ole nimenomaisesti antanut tähän kirjallista lupaa.

 

Yrityksen oikeus rajoittaa sivuston käyttöä tai irtisanoa jäsenyys

Sivustolla tarjotaan mahdollisuus keskusteluun ja verkostoitumiseen. Jäsenten odotetaan noudattavan kaikessa kanssakäymisessä kohteliaisuutta ja kunnioitusta. Mikäli jäsenen toiminta sivustolla todetaan häiritseväksi, loukkaavaksi tai muulla tavoin asiattomaksi, yrityksellä on oikeus rajoittaa sivuston käyttöä tai irtisanoa jäsenyys päättymään heti.

 

Vastuunrajoitus

Yritys ei ole vastuussa missään tilanteessa mistään suorista, sattumanvaraisista, epäsuorista tai kurinpidollisista vahingoista, jotka koituvat pääsystäsi sivustolle tai sivuston käytöstä. Kaikki sivuston sisällöt tarjotaan “sellaisenaan” ilman minkäänlaista takuuta. Yritys ei anna mitään takuuta eikä takaa tuloksia sivuston materiaalien käytöstä, ei takaa materiaalien soveltuvuutta käyttäjän tarpeille, materiaalien oikeellisuutta, tarkkuutta, luotettavuutta eikä korjauksia.

Yritys ei myöskään takaa, että ansaitset rahaa käyttämällä sivustoa tai yrityksen palveluja. Hyväksyt täyden vastuun arvioida omaa, sekä yrityksesi ja palveluidesi ansaintapotentiaalia. Potentiaalisi on täysin riippuvainen omista tuotteistasi, ideoistasi, tekniikoistasi, liiketoimintasuunnitelmastasi ja siitä, kuinka paljon käytät aikaa käytät tarjottujen tietojen opiskeluun ja hyödyntämiseen sekä omista taidoistasi. Koska nämä seikat ovat täysin yksilökohtaisia, ei yritys voi taata eikä takaa mitään hyötyjä, menestystä tai tulotasosi parannusta.

Yritys ei takaa, että materiaalien käyttöön ei liity keskeytyksiä tai virhetiloja, tai että virheet korjataan, eikä että tämä sivusto ja/tai sivuston ladattava sisältö on vapaa haittaohjelmista tai muista viruksista. Kannat vastuun kaikista korjauksista ja maksuista, joita mahdollisista haittaohjelmista koituu. Yritys ei vastaa mistään kolmannen osapuolen sivuston tai palveluntarjoajan palveluongelmista. Kaikki tämän kaltaiset ongelmat ovat täysin sinun ja palveluntarjoajan välisen sopimuksen alaisia.

 

Päivitetty 26.4.2021

 

PYSY MUKANA MENOSSA

Koutsiklubin blogin uusimmat:

>
X