Usein kysytyt kysymykset

Liityin jäseneksi, miten saan salasanan ja pääsen kirjautumaan sisään?

Saat heti liittymisen jälkeen sähköpostiisi linkin salasanan asettamiseen. Tarkista myös roskapostikansiosi. HUOM! Salasanan vaihtamislinkki ei toimi oikein, ennen kuin salasana on asetettu tämän linkin kautta. Jos et löydä viestiä, laita sähköposti leena(a)koutsiklubi.fi ja asetan sinulle väliaikaisen salasanan, jolla pääset kirjautumaan.

Voinko liittyä jäseneksi, vaikka en ole tai aiokaan aloittaa valmennusyrittäjänä?

Tottakai! Pyrin huomioimaan Koutsiklubin sisällössä ja tarjonnassa valmennustyön monimuotoisuuden, ja kaikki koutsit ja koutsihenkiset ovat yhtälailla tervetulleita mukaan! Oli valmennus sitten päätyösi, sivutyösi, harrastus tai osa nykyistä päätoimeasi, Koutsiklubi tarjoaa inspiraatiota ja ideoita valmennustaitojesi ylläpitoon ja valmennustyösi kehittämiseen. Lisäksi saat mahdollisuuksia ja muistutuksia "instrumentin huoltoon" eli jokaiselle valmentajalle tärkeään hyvinvoinnista huolehtimiseen. Valmennusvaihtareista ja työnohjausryhmistä hyötyvät kaikki valmennusta työssään/harrastuksessaan soveltavat koutsit.

Jos liityn jäseneksi, mikä on irtisanomisaika?

Jäsenyys päättyy irtisanottaessa aina maksetun kauden loppuun. Kuukausijäsenyys on voimassa kuukauden kerrallaan ja jatkuu automaattisesti ellei sitä irtisanota ennen seuraavaa veloitusta. Vuosijäsenyys on lisäksi mahdollista irtisanoa 30pv sisällä liittymisestä, jolloin jäsenmaksu palautetaan. Tämän jälkeen vuosijäsenyys päättyy irtisanottaessa maksetun kauden loppuun.

Irtisanomisen voi tehdä koska tahansa itse omalla tilisivulla.

Mikä on VIP-listan ja jäsenyyden ero?

VIP-listalla olet mukana Koutsiklubin postituslistalla ja saat tiedon uusista blogeista, ilmaistuotteista ja tärkeimmistä uutisista. Lisäksi saat tiedon Koutsiklubin uusista tuotteista ja tapahtumista heti seuraavana jäsenien jälkeen.

Koutsiklubin jäsenenä pääset jäsensivuille, jossa on kaikki live-tapahtumatallenteet, työkirjat, verkkokurssit, keskustelut jne. Lisäksi pääset mukaan Koutsiklubin live-tapahtumiin ja ryhmiin. Jäsenet saavat myös aina ensimmäisenä tiedon uusista Koutsiklubin tuotteista ja tapahtumista sekä etuoikeuden varata pääsyn niihin jäsenhintaan.

Jos liittyy kuukausijäseneksi, voiko sen myöhemmin vaihtaa vuosijäsenyydeksi?

Kyllä voi (ja myös päin vastoin), ja voit tehdä muutoksen itse omalla tili sivullasi. Huomioithan, että muutos tapahtuu aina sen hetkisen hinnaston mukaisesti. Jos olet liittynyt mukaan perustajajäsenenä erityishintaan, ja haluat muuttaa jäsenyyden normaalihintojen ollessa jo voimassa, ilmoita toiveestasi leena(a)koutsiklubi.fi, niin saat henkilökohtaisen linkin muutoksen tekemiseen ja säilytät edullisemman jäsenyyshinnan jatkossakin.

Jos ei pääse mukaan live-tapahtumiin, saako niistä tallenteet?

Kyllä, tallenteet ovat katsottavissa jäsensivuilla muutaman tunnin sisällä tapahtuman päättymisestä.

 

Miten live-tapahtumiin osallistutaan?

Live-tapahtumiin pääsee mukaan suoraan jäsensivuilla, ihanan helppoa!

Lähtökohtaisesti kamerasi ja mikkisi ovat aina pois päältä kun saavut tapahtumahuoneeseen, ja voit hallita niiden käyttöä täysin itsenäisesti.

Jos live-tapahtumien yhteydessä on ongelmia, suosittelen säästämään hermojasi ja katsomaan tallenteen myöhemmin.

Minulla on kysyttävää jäsensivuston toiminnasta, miten saan apua / kuinka saan yhteyden Koutsikubiin?

Lähetä kysymyksesi sähköpostitse leena(a)koutsiklubi.fi. Jäsenien kysymykset ovat aina etusijalla ja pyrin vastaamaan viesteihin saman päivän aikana. Muina kuin arkipäivinä kannattaa varautua maksimissaan 48h vastausaikaan.

PYSY MUKANA MENOSSA

Koutsiklubin blogin uusimmat:

>
X